• Fraktfri leverans
  • Stort sortiment

FÖRETAG

Företaget - CLP Trading

 

CLP Trading grundades 2003 och sedan dess står företagsnamnet för en sund företagsstruktur som satsar på expansion inom hela Europa och ger sitt bästa angående professionell produktmanagement och kundservice.
Efterfrågan på företagets produkter håller på att öka och konkurrensen blir allt hårdare. Inte minst därför har vi bestämt oss för att erbjuda särskilt hög kvalitet och bästa service. Vi tycker det är det enda sättet att etablera oss som en av marknadesledarna och skapa bästa förutsättningar för att vara det på längre sikt framöver. Under tiden har vi fått en bra känsla för tilltalande produkter av bästa kvalité och samtidigt har vi fått både bekräftelse och förtroende av många kunder i hela Europa. Inte minst därför vill vi erbjuda produkter och service vi själva skulle vilje ha. Viktigast för oss är att våra kunder är absolut nöjda med våra produkter och tjänster. Det är målsättningen som driver oss.

 

Sund utveckling, expansion och internationell etablering

Vi skickar varor över hela Europa - från Helsinki till Andalusien i Spanien - och det fungerar utmärkt! Naturligtvis handlar det om stora utmaningar bl a inom logistik, men våra kunniga och kvalificerade medarbetare som är väldigt engagerade och glada - något som återspeglar vår utvecklade företagskulturen- ger sitt bästa för att klara det. Och det gör vi faktiskt! Klart att det inte funkar utan samarbete med duktiga affärspartner, leverantörer och transportbolag, som är behövs för hela vår verksamhet. Vi är både glada och stolta över att ha ett starkt team och ett fungerande nätverk vi kan lita på!

 

CLP-företagsprincip

Handla över nätet- det handlar till stor del om förtroende. Just därför borde du e-handla hos en av de största och redan etablerade nätbutikerna som finns. Det är tryggt! Produkterna vi erbjuder finns tillgängliga för omgående leverans: Totalt har vi ca. 35.000 barstolar i vårt lager. Vi tycker det är bara rimlig och fair play liksom att allt vi erbjuder verkligen finns i lager också. Alla produkter ska kunna skickas så snabbt som möjligt. Denna företagspolitik och uppfyllelse av CLP-företagsprincipen gör det möjligt att vi kan agera väldigt snabbt: Vi svarar snabbt på förfrågningar och vi ser till att leveranstiden tar så lite tid som möjligt. Även om det kommer in större beställningar så skickas de ofta redan på samma dag.

Vid frågor ta gärna kontakt med oss!

Ditt CLP-team

Nätbutiken barstol.se tillhandahålls av:

CLP Trading GmbH
Triftenstraße 93
32791 Lage
Tyskland

www.clp-trading.de
info@clp.de

VD:er: Matthias Weber, Andreas Menke
Momsregistreringsnummer: DE232600313
Tingsrätt Bielefeld

Tfn +(49) 5232 - 69 899 - 29