• Fraktfri leverans
  • Stort sortiment

SERVICE

Vår princip: Stort utbud - låga priser

 

Smaken är olika – men ändå eller rättare sagt just därför erbjuder vi störstmöjliga sortimentet av olika produkter. Gastronomi, hotellbransch, återförsäljare och privatkunder- vi vill erbjuda något för alla. Därför utvecklades CLP-företagsprincipen:

Vi får våra produkter direkt från tillverkaren. Vi köper så pass stora mängder som ingen annan och det märks på priset. Vi får bättre konditioner än de flesta konkurrenterna som inte kan köpa så många ex som vi kan. Det förklarar varför vi kan erbjuda lägre priser. Det gläder både oss och våra kunder: De låga priserna ger vi gärna vidare till kunden.

Vi har ganska stora lagerkapaciteter och därför finns alla produkter vi erbjuder tillgängliga för omgående leverans. Just vid e-handel är det avgörande att produkterna kan levereras snabbt- oavsett vart någonstans de ska skickas till.

För att kunna erbjuda så pass låga priser undviker vi kostnader vi tycker inte nödvändigtvis behövs vid bedrivande av just en nätbutik. Därför har vi inga visningsrum, inga påkostade och dyra produktpresentationer och inga kostnader för fysiska butiker, som kräver extra personal och lokaler.

Vi levererar så snabbt vi kan och samarbeta med kunniga och etablerade transportbolag.Onödigt dröjsmål och långa väntetider på de beställda produkterna förhindras därmed.

Vi lovar att jobba hårt för att kunna uppfylla dina krav och önskningar. Varenda dag!

Vi vill tacka dig för att du e-handlar hos oss och STORT TACK för ditt förtroende! Skulle du inte vara nöjd någon gång- av vilken anledening som helst- tveka inte, ta kontakt med oss! Som nätbutik och genom flera års erfarenhet av e-handel har vi lärt oss: Inget är viktigare än bra kommunikation!

 

Ditt serviceteam på konstrotting-mobler.se